Een familiebedrijf met ambitie

Geboers Machines is een familiebedrijf opgericht door Wim en Francine. Hun zoon, Nick, is ondertussen ook mee actief in de dagelijkse werking van het bedrijf en wordt hierin ondersteund door een team van acht gemotiveerde werknemers. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een internationaal bedrijf : GEBOERS MACHINES .

U  kan altijd rekenen op een klantvriendelijke, correcte en betrouwbare service. Met onze eerlijke prijzen, weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt. Bovendien stopt onze samenwerking niet na de aankoop van een machine. We beschikken namelijk ook over een dienst na verkoop. 

                   

 

Aankoop, verkoop en verhuur

Tweedehands bouwmachines van de hoogste kwaliteit

Geboers Machines is gespecialiseerd in de wereldwijde aan- en  verkoop van bouwmachines, met als specialisatie verreikers. 

Ons aanbod bestaat uitsluitend uit tweedehands machines, nagekeken en getest door een ervaren mekanieker. U bent altijd welkom om onze machines ter plaatse te bezichtigen en te testen. 

Mocht u een machine zoeken die niet op de website staat, neem dan gerust contact met ons op. Wij  zullen ons uiterste best doen om U de betreffende machine te kunnen aanbieden.

Annie

Verkoop

Peter

Verhuur

Francine

Verkoop

Wim

Aan - Verkoop

Nick

Aan - Verkoop

GEZOCHT: MEKANIEKER / MONTEUR en ADMINISTRATIEF BEDIENDE

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste MEKANIEKER / MONTEUR die beschikt over kennis van bouwmachines of ervaring heeft in het herstellen van machines, met name verreikers en hoogwerkers. Je zal instaan voor het nazicht, herstellingen en in orde maken van tweedehands machines. Je zal worden begeleid en bijgestuurd door een mekanieker met jarenlange ervaring in het bedrijf. Je komt terecht in een gedreven team waar een goede sfeer en persoonlijk contact centraal staat. Een rijbewijs C is een groot pluspunt. Voltijdse jobaanbieding met werkdagen van maandag t.e.m. vrijdag, in de weekends ben je vrij.

 

Wij zijn op zoek naar een tweede SECRETARESSE die mee verantwoordelijk is voor de verkoop van machines en de administratieve taken in het bedrijf. Je zal worden begeleid en bijgestuurd door een collega met jarenlange ervaring in het bedrijf.  Wij bieden een toffe en gevarieerde job in een familiebedrijf aar een goede sfeer en persoonlijk contact centraat staat. 

Je profiel: Je beschikt over een zeer goede beheersing van het Nederlands, Frans, Engels en Duits. Je hebt interesse in bouwmachines en bent bereid om op korte termijn veel bij te leren over de verschillende merken en types van bouwmachines. ​​​​​​

Voltijdse jobaanbieding met werkdagen van maandag t.e.m. vrijdag, in de weekends ben je vrij.

 

Geïnteresseerd?

Neem dan contact op met Geboers machines op het nummer 014/31 55 49 of via mail wim@geboersmachines.be.

 

Machines van wereldklasse

Wereldwijde service

Momenteel hebben e een klantenbestand met contacten uit meer dan 90 verschillende landen - wij zijn wereldwijd actief.